Wednesday, July 10, 2013

Wees Nooit Bang om Onze Eigen Fouten te Verlaten en Verder te Gaan.

Wees Nooit Bang om Onze Eigen Fouten te Verlaten en Verder te Gaan.

Wees Nooit Bang om Onze Eigen Fouten te Verlaten en Verder te Gaan


Er zijn mensen die denken dat ze perfect zijn en alles goed doen en gedragen zich dan ook zo met grote kapsones en verwaandheid.
Maar ze vergeten dat iedereen hetzelfde is en juist normaal moet doen en blij zijn dat ze bevoorrecht zijn en daar respect voor moeten tonen.
En de minder bedeelden juist moeten proberen te helpen  en respecteren met hun gebreken en tekortkomingen zodat het hun nog meer speciaal maakt.
We zijn toch allemaal gelijk en maken fouten de één meer dan de ander maar dat geeft toch niets we moeten fouten maken om er van te leren en ze te verbeteren.
Geen fouten maken kan ons nooit erop wijzen dat we iets verkeerds doen en gaan we het normaal vinden en dan zal er nooit verbetering komen in ons leven.
Dus als we een fout maken hebben we de kans om die te corrigeren en zo ons karakter te verbeteren en daarna eerder geaccepteerd worden in de maatschappij.
Want personen die constant een fouten maken of een gemaakte fout steeds herhaald zal snel  uit hun vriendenkring verbannen worden.
In de maatschappij op hun fouten worden gewezen en als daar geen gehoor aan gegeven word daarna worden gestraft  en niet geaccepteerd.
Fouten worden  gemaakt om ze te verbeteren en te verlaten waarna we verder kunnen gaan met een gestructureerd leven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment