Tuesday, July 30, 2013

Plan voor de Toekomst door zich Uitsluitend te Richten op het Heden.

Plan voor de Toekomst door zich Uitsluitend te Richten op het Heden.

Plan voor de Toekomst door zich Uitsluitend te rRchten op het Heden


We hebben nu ervaring genoeg en zijn allemaal wijs genoeg om te weten dat het verleden nooit meer terug komt.
Dat alles wat er al gebeurd is we niet meer terug kunnen draaien en gemaakte beslissingen de beste of de slechtste waren in ons leven.
Zo is het alleen maar mogelijk om dingen uit het verleden te verbeteren door meegemaakte ervaringen en dat kan ons humeur een stuk aangenamer maken.
Onze houding en opstelling tegenover anderen kan daardoor ook een geheel andere wending hebben aangenomen en zal positiever voor ons zijn.
Leren van het verleden is immers de beste leerschool voor ons geweest de opgedane praktijk ervaring zullen we op school van niet één docent als leerstof geleerd krijgen.
Daarom is het beter ons met onze kennis en ervaring op vandaag te richten want we kunnen niet in de toekomst kijken maar wel op deze dag beslissingen nemen voor de toekomstige dagen.
Het heden is waar de toekomstige beslissing word genomen wat een plan voor de toekomst kan zijn maar die op een bepaald moment word beslist op deze dag.
Voorbereidingen zullen er heus wel van tevoren zijn overlegd met twijfels en gebreken, want anders was het plan al eerder dan vandaag de dag beslist.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment