Wednesday, August 28, 2013

Balans is de Sleutel in het Leven.

Balans is de Sleutel in het Leven.

Balans is de Sleutel in het Leven


Wij weten allemaal dat er veel veranderd in de wereld zowel met de economie als de karakters van de mensen, het word er niet vrolijker op.
Maar toch moeten we ons daar op aanpassen en ermee om leren gaan hoe moeilijk het ook is wij zijn een deel van deze maatschappij en moeten er zelfs in leven en dat is beter te doen met een glimlach.
Er gebeuren te veel dingen in ons leven dus we moeten alles balanceren.
Het is niet een gemakkelijke opgaven , maar met het oog op een goede sociale verbinding met elkaar is dit de manier waarop we het moeten doen.
Het is geven en nemen in het leven respect voor elkaar tonen en dat zal niet zonder slag of stoot gaan, meerdere keren zullen we moeten slikken of eens diep adem halen maar er zal een vreedzame oplossing met balans moeten zijn.
Ook moeten we een balans vinden op de werkvloer want daar brengen we vaak te veel tijd door met ons werk om het geld dat we nodig hebben voor het betalen van alle rekeningen bij elkaar te krijgen.
En zo vergeten we soms onze belangrijkste persoon “partner” die ons ook nodig heeft om tijd met hen door te brengen wat later frustraties geeft en een meningsuiting na verloop van tijd.
Zo moeten we onze balans weten te vinden en ervoor te zorgen niet iemand te verwaarlozen die we liefhebben en ook een deel van onze toekomst is.
Ons eigen altijd sociaal gedragen en ervaringen met anderen gezamenlijk te delen om zo te leren van elkaar.
Want als we de controle en balans van ons eigen leven verliezen zal dat alleen maar nadelige gevolgen hebben en zal ons toekomst beeld anders verlopen dan we het hadden voorgesteld.
Balans met het leven geeft ons de sleutel waarmee we ieder slot kunnen openen op een vreedzame manier.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen