Sunday, December 29, 2013

Altijd Sterk Staan op wat we Geloven, Zelfs als wij Alleen Staan.

Altijd Sterk Staan op wat we Geloven, Zelfs als wij Alleen Staan.

Altijd Sterk Staan op wat we Geloven, Zelfs als wij Alleen Staan


In het leven is het heel erg belangrijk als we zelf weten wat wij willen en geen volgelingen zijn van wat een ander wil.
We moeten zelf kunnen denken en doen wat wij willen en anderen hoeven niet voor ons te beslissen maar mogen wel meedenken met ons.
De meningen en gedachten van anderen aanhoren is iets waar we alleen maar van kunnen leren en het kan een wijze raad zijn.
Onze houding en gedachten hoeft niet altijd de beste te zijn maar wij moeten wel altijd fatsoenlijk zijn en respect tonen voor een ander met vriendelijkheid.
Maar wij moeten wel altijd baas over onszelf blijven en niet dat een vreemde de beslissingen voor of over ons gaat nemen.
Als we eerlijk en oprecht zijn tegenover iedereen dan hoeft een ander het niet met ons eens te zijn.
Maar we moeten wel een ingenomen beslissing waar we in geloven tot stand houden en niet meer wijzigen, omdat een ander dat wil.
Recht is recht en krom is krom en een verandering van rechtvaardige waarheid, omdat we daartoe gedwongen worden doordat de meerderheid het er niet mee eens is.
Is een vernedering van onszelf en dat moeten we nooit accepteren en gewoon bij ons eerlijke standpunt blijven en de situatie negeren.
Iedereen die de waarheid niet kan aanvaarden en er alles aan wil doen om het niet te hoeven accepteren, daar hoeven wij geen respect voor te hebben.
Zulke mensen in onze vriendenkring kunnen ons geen gewaardeerde toekomst geven, maar zullen altijd uit zijn op voordelen.
En bij nadelen willen ze zo alles verdraaien met leugens en bedrog dat anderen hun het voordeel van de twijfel geven.
In zo’n situatie is het beter om alleen te zijn, want als die anderen niet goed na denken wat er is voorgevallen en niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is.
Dan zijn ze het niet waard om onze vriend te zijn ons en respect te krijgen.
Blijf altijd sterk achter de waarheid staan en mensen die niet in ons geloven passen niet in onze vrienden relaties.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment