Friday, December 6, 2013

Degene die Hun Tijd Doorbrengen op Zoek naar Fouten in Anderen Hebben Meestal Geen Tijd voor Hunzelf.

Degene die Hun Tijd Doorbrengen op Zoek naar Fouten in Anderen Hebben Meestal Geen Tijd voor Hunzelf.

Degene die Hun Tijd Doorbrengen op Zoek naar Fouten in Anderen Hebben Meestal Geen Tijd voor Hunzelf


Het is altijd fijn om een ontspannen leven te kunnen leiden zonder teveel zorgen met veel vrije tijd, die wij in een gezellige sfeer kunnen door brengen met plezier.
Daarmee hebben wij de kans om allerlei soorten mensen te leren kennen die allemaal verschillende soorten interesses en gedachten hebben.
Niemand is nu eenmaal hetzelfde in deze wereld, we zijn allemaal verschillend met van alles, er kunnen bepaalde symptomen dezelfde zijn maar 100% is bijna onmogelijk.
Dat moeten we ook respecteren dat anderen andere houdingen, manieren en uitspraken hebben net zoals verschillende geloven met cultuur aanpassingen in hun leven.
Iedereen moet ook vrij zijn om zelf te kunnen bepalen hoe ze willen leven en zich gedragen met hun eigen gevoelens waar ze zich ontspannen bij voelen.
Wij zullen altijd normale tot aan excentrieke figuren tegen komen en er is altijd wel wat op te merken aan hun levenswijze.
Het is ook zo gemakkelijk om fouten of tekortkomingen bij anderen te vinden, en voor hun ook om die bij ons te vinden, want niemand is perfect.
Dus verdoe onze tijd niet met het bekritiseren van anderen en besteed beter deze kostbare tijd met volle aandacht aan onszelf.
Dat zal ons meer vreugde en mogelijkheden verschaffen om vrienden te maken om zo onze tijd tezamen positief te investeren.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment