Tuesday, December 17, 2013

Iedereen kan Bijdragen aan Elkaar Wanneer we Verbonden Zijn.

Iedereen kan Bijdragen aan Elkaar Wanneer we Verbonden Zijn.

Iedereen kan Bijdragen aan Elkaar Wanneer we Verbonden Zijn


Verbintenis is een stap in de richting van vrede waardoor er gemakkelijker vreedzaam compromissen gesloten kunnen worden met elkaar voor een betere toekomst.
Eenheid is macht en met verstandige leiders onder elkaar is het gemakkelijker om een bijdrage te leveren aan de behoeftes van de bevolking en een bijdrage aan de wereldvrede.
De leiders kunnen met elkaar overleggen wat de tekortkomingen of overschotten zijn in hun land en zo is daar gezamenlijk een oplossing voor te organiseren.
Iedereen zal daarmee gebaat zijn en tevreden, vele problemen wereldwijd zullen zo beter onder controle zijn en producten naar de juiste bestemming worden verplaatst.
Ieder land heeft zijn eigen kennis en agrarische voordelen door de weersomstandigheden.
Wat de ene bevolking niet kan verbouwen heeft de ander en zo kan er door een verbintenis afspraken gemaakt worden om dat goed te verdelen.
Maar dan moet daar wel eerst eens goed over nagedacht worden en niet het financiële plaatje de eerste plaats krijgen maar een helpende hand het belangrijkste zijn.
Want door deze eerste stappen te zetten zal er later op zeker voor iedereen veel voordelen aan verbonden zijn.
Daarmee zal het overschot in de landen wat er nu steeds vernietigt word een goede bestemming krijgen.
Maar denken de wereldleiders daaraan als ze met elkaar een verbinding maken.
Wat denkt U?
Verbonden zijn met elkaar is erg goed en als iedereen zijn eigen bijdrage levert kan dit leiden tot een groot succes met vreedzame oplossingen en een vooruitgang.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment