Monday, December 16, 2013

De Enige Manier om te Garanderen voor Falen is om er Nooit aan te Beginnen.

De Enige Manier om te Garanderen voor Falen is om er Nooit aan te Beginnen.

De Enige Manier om te Garanderen voor Falen is om er Nooit aan te Beginnen


Wij allemaal willen graag iets bereiken in het leven voor een goede toekomst met vooruitzicht op verbetering.
Wij proberen allemaal om onze kansen te vergroten op een beter bestaan en ontspannen leven met niet al te veel voorkomende zorgen.
Maar om een goede keuze te maken wat te gaan doen, dat is ook niet eenvoudig en om daarmee dan ook nog eens succes te hebben is het aller moeilijkste van alles.
Iedereen denkt altijd alleen maar om successen te boeken en wil niet falen wanneer ze eenmaal begonnen zijn, want dat is niet goed voor het ego.
Als ze maar een beetje twijfelen of onzeker zijn, worden ze zo zenuwachtig om te falen dat ze gelijk op tilt slaan en er niet aan durven te beginnen.
Faalangst is één van onze grootste vijanden en zwakheden in het leven, wat willen we bereiken als wij nergens aan durven te beginnen?
We moeten natuurlijk ook niet overmoedig worden en maar denken dat altijd alles slaagt waar wij aan beginnen, maar te voorzichtig zijn is ook niet goed maar blijf wel verstandig in gedachten.
Bijna alle dingen die wij in het leven doen zijn risico’s aan verbonden, wees verstandig en niet te voorzichtig, want als er iets voor ons bestemt is zal het niet wachten maar gebeuren.
Dus als wij onze faalangst niet willen overwinnen om successen te veroveren, blijven we thuis en lezen we boeken over anderen die niet bang zijn om te falen en succes al hebben.
Dat zal ons dan de garantie geven van falen, omdat we nooit ergens aan zullen beginnen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment