Monday, December 2, 2013

Nooit Onderschatten Waarvoor we Werkelijk in Staat Zijn.

Nooit Onderschatten Waarvoor we Werkelijk in Staat Zijn.

Nooit Onderschatten Waarvoor we Werkelijk in Staat Zijn


Het is niet makkelijk om in te schatten waartoe wijzelf instaat zijn, totdat het moment komt dat de enige uitweg is om het te tonen.
Iedereen heeft verschillende talenten en een ieder is gespecialiseerd in bepaalde onderwerpen en heeft die nog niet ontdekt in zichzelf.
Het mooiste is als we in iets geïnteresseerd zijn en ons hart er door geraakt is, en we er ook nog eens talent voor hebben om het met succes uit te voeren.
We weten nooit waartoe we in staat zijn totdat we eraan gaan beginnen met echt iets nieuws in ons leven, wat ertoe zal leiden of het aan onze verlangens zal voldoen.
Altijd moeten we geloven dat wij allemaal verborgen talenten bezitten en dat het nog ontdekt moet worden door onszelf.
Daarom twijfel niet als ons uitgangspunt naar iets uitgaat waarvan we denken dat we daar niet voor geschikt zijn en er daardoor niet aan willen beginnen door onze onzekerheid.
Als we eraan begonnen zijn kunnen we pas concluderen of wij de juiste of onjuiste beslissing gemaakt hebben en de talenten bezitten voor dit.
We moeten ons eigen gewoon nooit onderschatten en er gewoon aan beginnen en dan de werkelijkheid onder ogen zien waartoe we in staat zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment