Friday, September 27, 2013

Ontspannen is een Gezonde Keuze om Verder te Gaan in ons Leven.

Ontspannen is een Gezonde Keuze om Verder te Gaan in ons Leven.

Ontspannen is een Gezonde Keuze om Verder te Gaan in ons Leven


Velen leven in een voortdurend gespannen en ontevreden omgeving en zijn zich nog niet eens bewust dat ze nog niet gerealiseerde verlangens hebben.
Hebben vaak de neiging om onbewust iets te doen zoals boos worden door snelle agressie en zo respectloos te reageren op iets.
En deze onbewuste reacties komen voort doordat we in een ongelukkige toestand van subtiele spanning en in onvrede leven.
Deze komen vaak voort uit onverwerkte negatieve ervaringen of onbewuste gefrustreerde verlangens doordat we deze niet kunnen vergeten of verwezenlijken en geen plaats kunnen geven in ons leven en daar constant mee bezig zijn in gedachten.
Maar om innerlijke vrede met onszelf te verenigen moeten we positief denken en alles uit het verleden vergeten het negatieve achter ons laten en vandaag een nieuw begin starten.
 ”gedane zaken nemen geen keer” en het verleden komt niet meer terug we leven in het heden voor de toekomst.
En we willen allemaal graag gelukkig zijn en dat gaat nooit lukken als er negatieve gebeurtenissen ons blijven achtervolgen dus al het negatiefs neem  afscheid ervan dat is de enige oplossing en met  positieve energie verder gaan.
Dan zullen we pas de positieve levenskwaliteit van ontspanning kunnen ontdekken en onze gedachten de rust vinden.
Gespannenheid met frustratie is geen basis om een ontspannen leven te ontmoeten wees verstandig hoe moeilijk het ook is om de dingen waar nooit een verandering in zal komen te vergeten.
Wees ontspannen en blij want dat is de goede keuze om verder te gaan in ons leven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ontspannen is een Gezonde Keuze om Verder te Gaan in ons Leven
About Jan Jansen (843 Posts) geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen

Blogger PostPinterestTumblrLinkedInShare

Responses

Jan Jansen has logged in, Quit »
Jan Jansen

Professional Website and Graphics Design | Easy Branches

Other things to try:

  • Search gedichten.easybranches.com: