Saturday, September 28, 2013

We Zullen het Geluk niet Vinden als wij Blijven Klagen.

We Zullen het Geluk niet Vinden als wij Blijven Klagen.

We Zullen het Geluk niet Vinden als wij Blijven Klagen


Iedereen weet dat het niet goed gaat met de economie in de wereld en dat we allemaal een stapje terug moeten doen doordat de onkosten vermeerderd zijn.
Maar dat is een financieel plaatje en moet eigenlijk geen invloed hebben op ons gevoel en humeur, want als we creatief genoeg zijn met een positieve instelling kunnen we ook met minder geld een erg gelukkig bestaan hebben.
We moeten gewoon primitief zijn en ons eigen aanpassen aan elke situatie en zo het geluk verzamelen tot blijdschap met onze positieve energie.
Niet negatief gaan denken en beginnen te klagen dat zal geen verandering in de situatie brengen maar alleen onze innerlijke rust verstoren.
Waardoor er een verkeerde inzage op het leven word gegeven door onze houding en gedachten en dat is niet goed.
We moeten gewoon ontspannen blijven en werken aan veranderingen en oplossingen voor  betere levensvoorzieningen maar niet gaan klagen.
Ook is er het spreekwoord “voor klagers geen nood” dus klagen help ons ook niet verder tegenover anderen maar positieve veranderingen aanbrengen aan het leven als we niet tevreden zijn is een wijs besluit en een goed voorbeeld tegenover anderen.
Laat de mensen niet denken van die klaagt altijd maar laat hun de blijdschap van ons gezicht aflezen en dat wij tevreden zijn met de leefomstandigheden waarin we nu verkeren.
Werken voor een beter bestaan zonder te klagen dan zal het geluk een plaats maken in ons leven met een goede toekomst en blijdschap.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://gedichten.easybranches.com/zullen-het-geluk-niet-vinden-als-wij-blijven-klagen.html




No comments:

Post a Comment