Saturday, October 19, 2013

Gelukkige Familie.

Gelukkige Familie.

Gelukkige Familie



Er is geen hechtere band in ons leven als met bloedverwanten.
Hoe erg een probleem ook kan zijn tussen familieleden er zal altijd over nagedacht worden van beide kanten en een verzoening is gewenst.
Familie kunnen we zelf ook nooit kiezen alleen aangetrouwde familieleden word door de te zweren aan de vertrouwen eed ook een lid.
Geslaagde families zijn diegenen waar alles in harmonie en onder elkaar goed geregeld word en georganiseerd en ieder probleem vreedzaam word opgelost.
Op elkaar kunnen rekenen in iedere omstandigheden is ook grandioos en geeft ook een rustgevend en ontspannen gevoel.
De liefde is iets wat kan gaan tot het uiterste tussen gezinsleden met een onbegrensd verlangen naar elkaar en is onmisbaar in een familierelatie.
Het is geven en nemen onder elkaar zonder maar enige gedachten te hebben om daar voordelen uit te halen.
Gelijk zoals gezinsvervangende personen ontmoeten wij er maar een paar in ons leven waar wij een super goede vriendschap mee hebben en die onmisbaar zijn in het leven.
Gezinnen groeien en meerdere gezinsleden komen er waardoor ons leven meer inhoud heeft gekregen en liefde een grote rol speelt met wederzijds respect.
Familie we zouden ze voor geen goud willen missen de ervaringen die hun ons hebben geleerd en laten meemaken met zorgen en plezier.
Heeft nu op deze dag de persoon van ons gemaakt waar wij zelf erg trots mee kunnen zijn.
In onze gedachten zullen hun er altijd zijn, want al zijn ze uit het oog vizier nog steeds in het hart hebben ze een speciale plaats veroverd.



Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/gelukkige-familie.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

No comments:

Post a Comment